Purple Design

Uw bedrijf of merk promoten met bedrukte drinkbekers

Geplaatst op

Zoekt u naar een manier om uw bedrijf of merk te promoten op een evenement of festival? Of zoekt u naar nét wat extra’s voor de aankleding van uw feestje of evenement? Beiden zijn met een enkel product en op een originele manier op te lossen, namelijk bedrukte drinkbekers. Stelt u zich eens voor; drinkbekers met het logo van uw bedrijf of merk op een groot evenement of festival. U bent er dan van verzekerd dat mensen uw bedrijf of merk zullen onthouden, én er hoogstwaarschijnlijk ook een goede herinnering aan hebben! Maar uit wat voor soort drinkbekers kan men nou zoal kiezen?

Kraag onderin, bovenin of helemaal niet?

Waar men eerst over na moet denken is wat voor soort drankjes er geschonken zullen worden. Dit betekent niet dat er voor elk drankje per se een andere drinkbeker moet komen, maar er zitten wel degelijk verschillen tussen de drinkbekers. Dit is voornamelijk terug te zien in de positie van de welbekende kraag van de drinkbeker. Bijna iedereen kent ze wel; drinkbekers met de kraag bovenin, oftewel de plastic bierglazen. De kraag bovenin de drinkbeker zorgt er namelijk voor dat de schuimlaag van het bier precies hierin valt. Verder worden drinkbekers zonder kraag vaak gebruikt voor sterkere dranken en sappen en drinkbekers met de kraag onderin voor onder andere wijnen.

Ontdek de ongekende kracht

Door middel van bedrukte drinkbekers kunt u uw bedrijf en/of merk op een originele wijze promoten onder uw doelgroep. U bent er dan ook wel van verzekerd dat bezoekers van het evenement of festival uw logo niet snel zullen vergeten! Vele mensen zijn nog niet bekend met deze vorm van promotie of denken dat het simpelweg te duur is, maar niks is tegenwoordig minder waar. Grijp dus uw kans en ontdek de ongekende kracht van het bedrukken van drinkbekers met uw logo!

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden