Purple Design

Met digital signage ga je mee met de tijd

Geplaatst op

Digital signage is een moderne manier om klanten te bereiken. Het is veel interactiever dan traditionele display mogelijkheden. Met digital signage maak bereik je een grote publiek. Bovendien is het mogelijk om de content op het scherm snel te veranderen.

 

Digital signage voor campagnes

Als je een groot publiek ergens van wilt overtuigen dan is digital signage dé manier om dat te doen. Daarbij is het ontwerp van wat er wordt getoond natuurlijk cruciaal. Dat is gelukkig snel aan te passen als je gebruik maakt van digital signage. Papieren posters en flyers hebben maar een kleine impact op voorbijgangers. Digital signage maakt het mogelijk om gebruik te maken van bewegende beelden. Bovendien kun je de inhoud van een advertentie ontzettend snel veranderen. Je kunt dus inspelen op het publiek dat op dat moment in de buurt is van de displays. Dat hoef je natuurlijk niet handmatig te doen. QYN heeft de beschikking over meerdere moderne technieken waardoor de inhoud automatisch aangepast wordt. Door gebruik te maken van digital signage heeft jouw campagne een veel grotere impact.

 

Digital signage voor restaurants

Restaurants maken steeds meer gebruik van digital signage. Zij zijn ook overtuigd geraakt van de grote hoeveelheid mogelijkheden die deze techniek met zich meebrengt. Je kunt het menu helder en duidelijk weergeven. Bovendien kun je snel dingen toevoegen aan het menu of er juist vanaf halen. Ook kun je aanpassingen in prijs in een moment uitvoeren. Het is niet langer nodig om gebruik te maken van een kartonnen bord met het menu erop. Stickers over de oude prijs heen plakken is iets van het verleden. Je kunt al je klanten snel en eenvoudig op de hoogte brengen van je dag- en weekmenu. Een duidelijke en flitsende afbeelding van het menu van de chef is wel even wat anders dan onleesbaar gekrabbel op een krijtbord.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden