Purple Design

Goedkoop unieke en luxe relatiegeschenken versturen

Geplaatst op

Wanneer je als bedrijf relatiegeschenken verstuurt, dan wil je dit natuurlijk goedkoop houden. Aan de andere kant wil je wel opvallen met een origineel geschenk. Een origineel, luxe relatiegeschenk hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij hebben 3 tips voor je op een rij gezet.

1.      Nuttige relatiegeschenken uitzoeken

Het cadeaugeven van een pen met bedrijfsnaam klinkt mogelijk ouderwets. Maar dit soort praktische geschenken worden vaak een lange tijd gebruikt. Ze zorgen hierbij ook nog eens voor zichtbaarheid van je bedrijfsnaam. Zoals bij de eerste tip beschreven staat is de verpakking hierbij heel belangrijk. Hieronder vind je enkele voorbeelden van praktische cadeaus.

  • Stevige pennen
  • USP-stick met voldoende ruimte
  • Mokken met een mooi ontwerp

Een veelgemaakte fout is dat het logo te prominent aanwezig is, bijvoorbeeld op een mok. Wil je dat de mok gebruikt wordt? Kies dan voor een strakke of gezellige opdruk, met het logo er subtiel in verwerkt.

2.      Kies voor een luxe verpakking

De verpakking is het eerste wat de ontvangende partij ziet. Zorg daarom voor mooie en luxe verpakkingen voor je relatiegeschenken. Doe het geschenk bijvoorbeeld in een giftbox, boutiquetasje of bedrukt mokkendoosje. Met een mooie opdruk zorg je voor een goede eerste indruk.

3.      Het relatiegeschenk aanbieden

Er zijn verschillende methodes waarop je het relatiegeschenk kunt geven. Iedere methode heeft hierbij zijn voor en nadelen.

  • Versturen met een kaartje: wil je relatiegeschenken versturen? Bevestig een begeleidend kaartje aan het geschenk. Met dit kaartje breng je een persoonlijke boodschap over.
  • Persoonlijk geven: gaan er regelmatig accountmanagers of servicemedewerkers langs bij de ontvangers, kies dan vooral voor een deze optie. Het persoonlijk overhandigen van een geschenk draagt bij aan de band met je klant.
  • Uitdelen op een evenement: evenementen bieden een goede gelegenheid om iets aan je zakelijke relaties te geven. Je kun er dan voor kiezen om de geschenken na afloop uit te delen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden